|
|
Bio |
PiÄ™kność uniform Dlaczego uni? Jako że opracowanÄ… w poprzek fankÄ™ marki Every Nature, PaniÄ… MalwinÄ™ Wójcik, jaka wygraÅ‚a w polskim konkursie. Kiecka prototypu Kobieta Malwiny otwiera jesiennÄ… kolekcjÄ™ Every Nature. Przyodziania konkursu dawny skromne: wyrafinowanie, odcieÅ„ natomiast kreatywność. Wszelkie pozytywy zespolone w jakiejÅ› koncepcji. WolÄ… jury, w skÅ‚ad jakiego trafiaÅ‚a stylistka marki a sÅ‚ynna blogerka Vintage Girl, konstrukcja mÅ‚odej projektantki dopeÅ‚nia wszystkie fundniÄ™te żyÅ‚ka. Na ksztaÅ‚t przypisuje zwyciężczyni akcji “Zaprojektuj kieckÄ™ gwoli Every Nature”: Fason jest w celu mnie celujÄ…cÄ… zabawÄ…, gdyż przeznaczy alternatywa eksperymentowania także aktywuje kreatywność. To umiejÄ™tność użytkowa, jakÄ… możemy siÄ™ okrÄ™cać na co dzieÅ„ również wyprowadzać spoÅ›ród niej rozkosz. Współzawodnictwo Every Nature byÅ‚ w celu mnie poczesnÄ… konfrontacjÄ…, żeby uszczknąć swych potÄ™g w planowaniu, i wygrana nadmieniÅ‚o mi ufnoÅ›ci w siebie natomiast osobiste fantazjowania. W bezwarunkowej woli, jaka postać bÄ™dzie hitem nowiusieÅ„kiej kolekcji marki, wsparÅ‚y same internautki, jakie na mocy wiÄ™cej niż dwójka tygodnie szafowaÅ‚y swoje gÅ‚osy na ów wÅ‚aÅ›nie szmatki. - Ufamy naszym fankom a przypuszczamy, że odzienie, jakÄ… wsparÅ‚y nam wybrać, to sukienka caÅ‚kowita w celu wszystkiej kobiety. Ów szmatki znakomicie pasuje do temperamentu polskiej marki. Oklepany wzornik przytoczony podstawowym krojem koÅ‚nierzyka i mankietów nawiÄ…zuje w podobny sposób aż do ruchu folk jakże plus retro - powiada Dorota Sikorska, stylistka marki Every Nature. Taka kiecka - ponadczasowy alegoria kobiecoÅ›ci ? jest utylitarna zaÅ› wÅ‚aÅ›ciwa na wszystkÄ… szansÄ™. Wysoki poziom kombinezonu ubogacony podstawowym, cokolwiek oÅ›wiatowym koÅ‚nierzykiem, znakomicie komponuje siÄ™ spoÅ›ród dodatkami w banalnie jesiennych odcieniach: brÄ…zach, powszednioÅ›ciach i niebieskoÅ›ciach. BaweÅ‚niana sukienka spoÅ›ród kwiatowymi ukatrupieniami bÄ™dzie hitem |